Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلویزیون بیش از هر زمان دیگری در این روز‌های خانه‌نشینی زیر ذره‌بین نگاه مردم است. این رسانه سریال‌های طنز، فیلم‌های سینمایی و برنامه‌های گفتگو محور برای دوران قرنطینه و ایام نوروز در نظر گرفته است. «فرمول یک» یکی از برنامه‌های گفتگو محور شبکه یک سیما است که به عنوان برنامه نوروزی این شبکه از ۲۴ اسفند آغار شده و تا آخر هفته هر شب ساعت ۲۲ به طور زنده روی آنتن می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امیرحسین رستمی بازیگر سینما و تلویزیون که به عنوان مهمان در این برنامه حاضر شد، حرف‌هایی زد که بیشتر نقد عملکرد دولت در ماجرای کرونا بود، اما در کمال ناباوری منجر به قطع یکباره و اخراج عجیب او از برنامه شد.

به گزارش ایرنا، گرچه رستمی دیروز با پخش یک ویدئوی وارونه! به‌خاطر برخی از سخنانش عذرخواهی کرد، اما کم تحملی و دستپاچگی تلویزیون و نیز وزیر بهداشت، بیش از قبل خودش را در این اتفاق نشان داد.

امیدبخشی؛ دلیل قطع برنامه!

این بازیگر انتقاد‌هایی درباره دیر اعلام شدن شیوع ویروس کرونا در کشور، وضعیت نامناسب معشیت مردم، قرنطینه نکردن شهر‌ها و فیلتر تلگرام مطرح کرد و همچنین از رییس قوه قضاییه خواست تلگرام را تا زمان برطرف شدن بحران ویروس کرونا، برای استفاده دانش‌آموزان از حالت فیلتر خارج سازد که در این میان یکباره برنامه قطع و پیام‌های بازرگانی پخش شد. با شروع دوباره برنامه، اما دیگر رستمی حضور نداشت که مجری برنامه درباره نبود این بازیگر چنین گفت: فرمول یک به سمت امیدبخشی برای شکست کرونا ایجاد شده است.. امیرحسین رستمی به دلیل اینکه حرفایش مغایر این فضا بود، از او خواستیم در موقعیتی دیگر و فضایی که بتوانیم کنار هم بخندیم دعوت کنیم.

رسانه هم از سوی دولت، دستگاه‌های امنیتی و جامعه تحت فشار است

سیدعلی احمدی، تهیه‌کننده برنامه «خندوانه» در ارزیابی عکس‌العمل شبکه یک سیما به صحبت‌های مهمانش یعنی امیرحسین رستمی سه ضلع مهمان، مجری و جامعه را در کنار صداوسیما مقصر می‌داند و می‌گوید: آقای رستمی با شناخت از قواعد رسانه در یک برنامه تلویزیونی زنده حضور پیدا می‌کند. ایشان باید قواعد آن برنامه را رعایت کند. از طرف دیگر مجری باید در اینجا اداره‌کنندگی خود را به رخ بکشد. رسانه هم باید تحمل و تسلط خود را در چنین مواقعی به نشان دهد. وقتی هیچ کدام از این موارد فراهم نمی‌شود کار به اینجا می‌کشد.

غیرمنصفانه است اگر بخواهیم همه ماجرا را از سمت رسانه ببینیم. یعنی این اتهام صرفا گردن رسانه نیست. رسانه هم از سوی دولت، دستگاه‌های امنیتی و جا‌های مختلف به عدم‌آگاهی بخشی و عدم امید بخشی متهم می‌شود. مردم از این قوانین خبر ندارند. اما صرفا رسانه و مسئولین رسانه را متهم می‌کنند. نمی‌دانند اگر مسئول رسانه در مواردی سخت‌گیری می‌کند به دلیل فشار زیادی است که به او وارد می‌شود. یعنی از جوانب مختلف حرفه‌ای، رسانه‌های بیرون از تلویزیون و خبرگزاری‌های مکتوب گرفته تا بدنه دولت، مسئولان و بقیه به این رسانه فشار وارد می‌کنند.

خود ما رسانه را تضعیف کرده‌ایم

این تهیه‌کننده در پایان افزود: اگر هم کسی در این رسانه درباره کسی سخنی بگوید با انتقاد شخصی مواجه می‌شود. درحقیقت خود ما رسانه را تضعیف کرده‌ایم. منظور از خود ما همه بدنه جامعه است که شامل بدنه اطلاع‌رسانی و خبری، سیاسی و انتقادی جامعه است. رسانه باید بتواند دیدگاه‌های مختلف را بیان کند و حرف‌هایش را بزند. اشکال ندارد اگر یک دیدگاه منفی بیان شود. باید فرصت داد تا بقیه هم بیایند و نقد و رفعش کنند. چون این اتفاق نمی‌افتد، همه به نوعی گرفتار می‌شوند.

گذشته از این اتفاق، حضور خواننده‌های ناآشنا و تازه کار و هنرمندان گمنام و جویای نام که به دنبال شهرت هستند، در برنامه فرمول یک، صدای خیلی‌ها را درآورده است و برخی کارشناسان از تعاملات اقتصادی تلویزیون با برخی از مهمانان سخن می‌گویند؛ تعاملاتی که دوطرفه است و بستگی به برنامه و مهمان سمت و سویش تغییر می‌کند. از تهیه‌کننده برنامه «خندوانه» درباره چگونگی دعوت مهمانان و دلایل به وجود آمدن چنین اتفاقاتی هم پرسیدیم.

برخی مهمانان نُرم پرداختی دارند

سیدعلی احمدی درباره شیوه دعوت از مهمانان برنامه‌های تلویزیونی و پرداخت پول از سمت برخی مهمانان به این برنامه‌ها یا برعکس آن، به خبرنگار ایرناپلاس گفت: از مهمانان دعوت می‌کنیم و این عزیزان یا می‌پذیرند یا نمی‌پذیرند. البته من تا به حال با این موارد مواجه نشده‌ام. به هر حال برخی از مهمانان برنامه‌های تلویزیونی نُرم پرداختی دارند. به عبارت دیگر دستمزد دارند. ممکن است زمانی هنرمندی را دعوت کنید که در حوزه حرفه‌ای خود چه تجسمی باشد چه سینما یا تلویزیون کارش گرفته باشد و درآمد خوبی هم داشته باشد و اصلا طلب پول نکند.

اما در همه جای دنیا این مرسوم است که بسیاری از هنرمندان و چهره‌ها یک بخشی از درآمدشان رفتن به برنامه‌های تلویزیونی و مصاحبه کردن است. مواردی بوده که شخصی را دعوت کرده‌ایم که دعوت را اجابت کرده و میزان دستمزدش هم مشخص شده است. اما مورد مشابهی که طرف بخواهد به برنامه پولی پرداخت کند، در برنامه‌هایی که خودم دست‌اندرکارش بوده‌ام با آن مواجه نشده‌ام.

این در حالی است که حتی در برخی برنامه‌های پزشکی تلویزیون، کارشناسان و پزشکانی به طور رسمی و توافقی با پرداخت پول در برنامه حاضر می‌شوند و در قالب یک برنامه کارشناسی به تبلیغ خود می‌پردازند. بنا بر آنچه روزنامه شرق در خرداد سال ۹۸ نوشته، حریرچی معاون کل وزارت بهداشت دراین‌باره گفته است: «برنامه‌های گفت‌وگومحور در صداوسیما با برخی پزشکان، دلیلی بر برجسته‌بودن آن پزشک نیست و گاهی جنبه تبلیغی دارد». علی فتاحی، معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی، نیز دراین‌باره اعلام کرده است: ما بار‌ها در این خصوص با صداوسیما صحبت کرده‌ایم و بابت این موضوع از آن‌ها گله داریم. ما بار‌ها از آن‌ها خواسته‌ایم هنگام دعوت از کارشناسان به تلویزیون از فیلتر‌های خاصی آن‌ها را عبور دهند و هیچ فیلتری بهتر از وزارت بهداشت، نظام پزشکی و انجمن‌های علمی و تخصصی نیست؛ این ارگان‌ها کاملا پزشکان را می‌شناسند و به موضوع اشراف دارند. ما پزشکی را دو سال از طبابت محروم کرده بودیم که فردای آن روز به‌عنوان کارشناس در تلویزیون حضور پیدا کرده بود.

فتاحی درباره دریافت پول از برخی پزشکان برای شرکت در برنامه‌های تلویزیونی افزوده: «معنایی ندارد که از پزشکان برای حضور در برنامه به‌عنوان کارشناس پولی دریافت شود، این کار به چه معناست؟ قطعا باید یک کارشناس شرایط علمی و اخلاق حرفه‌ای داشته باشد و هر فردی نمی‌تواند کارشناس باشد و فاکتور‌های مختلفی باید در کنار هم قرار بگیرد تا فردی بتواند کارشناس شود، آن هم در صداوسیمایی که ما اعتقاد داریم یک دانشگاه ملی است و تعداد زیادی از مردم به تماشای آن می‌نشینند و از آن تأثیر می‌گیرند».

مشکل ما عدم گفتگو است

اما احمدی در خصوص عدم حضور هنرمندان فاخر و قدیمی در تلویزیون و حضور هنرمندان جوانی که ممکن است از لحاظ کیفی در سطح بالایی نباشند، بیان کرد: در حقیقت این یک ارتباط دو سویه است. در میان رسانه‌ها و هنرمندان عدم درک درستی نسبت به یکدیگر وجود دارد. این ارتباط تنها به تلویزیون محدود نمی‌شود. همین الان اگر از هنرمندی که ممکن است با تلویزیون زاویه و فاصله داشته باشد برای حضور در فضای مجازی دعوت کنید که فعالیتی داشته باشد می‌گوید به آنجا هم نمی‌آیم.

احمدی در ادامه افزود: نوعی عدم درک میان جامعه، هنرمندان و اداره‌کنندگان رسانه‌ها وجود دارد. فرقی هم ندارد که رسانه تلویزیون، ویدئو یا مکتوب باشد. مشکل ما عدم گفتگو است. مشکل همه ما این است که با یکدیگر گفتگو نمی‌کنیم. برای مثال همین الان من با شما راحت گفتگو نمی‌کنم. یا به خبرنگاران جواب نمی‌دهم، مصاحبه نمی‌کنم. چرا؟ به این دلیل که خیلی وقت‌ها حرف‌هایی که می‌زنم درست نقل نمی‌شود. یا از آن سوء برداشت می‌شود؛ بنابراین قید اصل ماجرا را می‌زنم. یا اینکه به راحتی گفتگو نمی‌کنم، چون از تبعاتش هراس دارم. ممکن است خیلی امانتدارانه عرایض بنده را نقل کنید. اما می‌توانید به شکلی که برداشت خود شماست آن را بنویسید.

کسب درآمد برخی هنرمندان از طریق فضای مجازی

تهیه‌کننده خندوانه درباره حضور برخی از هنرمندان در برنامه‌های مختلف تلویزیونی یا دیگر رسانه‌ها که تنها نگاه درآمدزایی به آن دارند، افزود: بخشی از درآمد بسیاری از این افراد از همین راه است. وقتی فضای فرهنگ و هنر غبارآلود می‌شود، این اتفاق می‌افتد. البته منظور از غبارآلود به لحاظ سیاسی نیست بلکه نبود شفافیت است. در حال حاضر هنرمندانی در تلویزیون وجود دارند که سال‌های بسیاری است در هیچ اثر تلویزیونی و سینمایی دیده نمی‌شوند. اما صرفا تبدیل به اینفلوئنسر شده اند و از این طریق در فضای مجازی کسب درآمد می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: در خانه می مانیم عید ما بعد از کرونا امیرحسین رستمی فرمول یک تهیه کننده خندوانه سیدعلی احمدی صداوسیما برنامه های تلویزیونی امیرحسین رستمی تهیه کننده برنامه ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۳۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های رادیو ویژه شهادت امام صادق (ع) اعلام شد

شبکه‌های رادیویی همزمان با فرا رسیدن ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، ویژه برنامه‌هایی را روانه آنتن خواهند کرد که در این گزارش به جزئیات اشاره شده است.

رادیو ایران؛ خانه دوست اینجاست

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، رادیو ایران، ویژه برنامه «خانه دوست اینجاست» را با هدف تحلیل از شخصیت والای علمی و مذهبی حضرت امام صادق( ع) به ابعاد و رویکردهای شخصیت والای این امام همام می پردازد.«خانه دوست اینجاست» به تهیه کنندگی حسین معصومی و اجرای مهرناز فقیهی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ساعت ۱۹:۱۰ تقدیم می شود. «خورشید نامه» گلچینی از کلام بزرگان در خصوص امام جعفرصادق(ع) است که به تهیه کنندگی عبدالله علایی ۱۴ اریبهشت ساعت ۲۲:۰۰ تقدیم علاقه مندان می شود. «نوبت نوا» سوگواره ای برای شهادت امام جعفر صادق(ع) است که در همان تاریخ  ساعت ۲۲:۳۰ به روی آنتن می رود.

«جام جم» سوگواره شعرخوانی شاعران مطرح کشور است که ۱۴ اردیبهشت ساعت ۲۳:۰۰ و ۱۵ اردیبهشت ساعت ۱۲:۴۰ روانه آنتن می شود.

«راه شب» بامداد شنبه ۱۵ اردیبهشت نیز در بخش های مختلف مروری بر زندگی امام جعفرصادق(ع) دارد. «راه شب» بامداد ساعت ۰۰:۳۰ بامداد پخش می شود.

«پیشوای صادق» نام ویژه برنامه دیگری است که با نگاهی به ویژگی های شخصیتی امام صادق (ع) در روز شهادتشان ساعت ۰۴:۳۰ پخش می شود.

برنامه صبح گاهی «سلام صبح بخیر» نیز همزمان با سالروز شهادت ششمین پیشوای جهان اسلام به آن مناسبت می پردازد.

«سلام صبح بخیر» شنبه تا پنجشنبه ساعت ۶:۳۵ از رادیو ایران پخش می شود.

ویژ برنامه «به نام عشق» نیز با محوریت سیره امام صادق(ع) و نگاهی به دوران تاریخی حضرت و ابعاد شخصیتی ایشان و نقشی که در مکتب تشیع در تاریخ اسلام ایفا کردند، ۱۵ اردیبهشت به تهیه کنندگی حسین معصومی و اجرای حامد نجم الهدی ساعت ۹:۰۰ پخش می شود.

«به افق آفتاب» نیز در همان روز نگاهی به سیره امام صادق (ع) و شهادت ایشان دارد. این برنامه به تهیه کنندگی عبدالله علایی و اجرای حسن همایی ساعت ۱۱:۴۰ پخش می شود.

«باغ ارغوان» نواها و آیین های مناسبتی را با اجرای مریم نشیبا و تهیه کنندگی ندا حاجی اسماعیلی ساعت ۱۵:۰۰ پخش می کند.

«گویای راستین» ویژه برنامه دیگری است که به نقش امام جعفر صادق (ع) در احیای فقه اسلامی و پیشرفت علم در در جهان اسلام می‌پردازد، این برنامه ساعت ۱۵:۳۰ پخش می شود. «پیام نجات بخش» یک نمایش در خصوص زندگی امام جعفر صادق(ع) است که در سالروز شهادت ایشان ساعت ۲۲:۳۰ از رادیو ایران موج اف ام ردیف ۹۰ مگاهرتز و موج ای ام ریف ۵۵۸ کیلوهرتز پخش می شود.

رادیو جوان؛ سوگنامه به سبک صادق

 شبکه رادیویی جوان به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) ویژه برنامه های «من به تو نزدیکم»، «سهم من»، «سوگنامه»، «به سبک صادق»، «اگر لحظه ای با امام صادق بودم» را تدارک دیده است. همچنین در ویژه برنامه «من به تو نزدیکم»، به شهادت امام جعفر صادق (ع)، پنجمین امام شیعیان، پرداخته خواهد شد. این امام که به عنوان یکی از علمای برجسته و دانشمند اسلام شناخته می‌شود با اخلاق برتر و دانش عمیق خود، تأثیر بی‌نظیری بر جامعه اسلامی داشت. امام جعفر صادق، با آموزه‌های اخلاقی و علمی خود، نمونه‌ای برجسته از تقوا، عدالت، و دانش برای پیروان و دنبال‌کنندگان او بود. این برنامه رادیویی به تهیه کنندگی فاطمه قنبری و اجرای فاطمه امجدیان از ساعت ۱۰:۰۰  پخش خواهد شد.

رادیو فرهنگ؛ خطابه دریا با صدای رضوی

ویژه برنامه «مکتب صادق» ساعت ۲۲ جمعه شب ۱۴ اردیبهشت از رادیو فرهنگ پخش می شود و شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ساعت۱۰:۳۰ تکرار آن روانه آنتن خواهد شد. «خطابه دریا» که شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۸ پخش می شود اشاراتی به اهمیت توجه به اهل بیت (ع) دارد و روایت بخش هایی از خطبه های رسول اکرم (ص) با صدای بهروز رضوی است.

ویژه برنامه «ساعت سوگ» با محوریت اشعار و مرثیه های شهادت امام جعفرصادق(ع) ساعت ۸:۳۰ از رادیو فرهنگ پخش می شود. در این برنامه علاوه بر شعرخوانی و پخش مرثیه ها موضوعاتی سیره حضرت(ع) مورد توجه قرار گرفته است.

«ساعت سوگ» برنامه ای است که بر محور پخش مرثیه ها تولید شده است اما در این برنامه اشعاری که درخصوص موضوع شهادت امام صادق (ع) نیز سروده شده خوانده و شاعر آنها به طور مختصر معرفی می شود.

برنامه «هفت کوچه در سوگ» نیز همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به آیین ها و رسوم عزاداری در فرهنگ مردم می پردازد. این برنامه زنده به تهیه‌کنندگی سیدهادی موسوی نژاد از ساعت ۹ تا  ۱۰:۳۰ پخش می شود. در برنامه «سرزمین من» که ساعت ۱۳:۳۰ از گروه تاریخ و اندیشه روانه آنتن می شود دوبخش کارشناسی و روایت به بررسی عصر امام صادق علیه السلام و مکتب ایشان و شهادت حضرت و تربیت شاگردان اختصاص دارد. برنامه « ققنوس» که ساعت۱۵ پخش می شود در بخش های مختلف به ابیات رثا و سوگ امام صادق (ع) پرداخته و شعرخوانی شاعران در این زمینه پخش می شود.

رادیو تهران؛ صادقیه تهران

شبکه رادیویی تهران با تدارک ویژه برنامه های متعدد شنبه ۱۵ اردیبهشت، شهادت امام جعفر صادق(ع) را گرامی می دارد. گروه تاریخ و معارف شبکه رادیویی تهران با حضور واحد سیار در امامزادگان عینعلی و زینعلی(ع) در منطقه پونک به صورت زنده ویژه برنامه صادقیه تهران را از ساعت ۹:۳۰ پخش می کند. محمدرضا پاکزادیان تهیه کننده و جواد تشکری گوینده این برنامه رادیویی را همراهی می کنند. مرثیه سرایی، تبیین معارف دینی و مرور زندگینامه ایشان بخشی از محورها و رویکردهای این برنامه است. گروه فرهنگ و جامعه از ساعت ۶:۳۰  و گروه ورزش و تفریحات از ساعت ۱۷ به صورت ویژه به این مناسبت به سوگواری می پردازند. بخش هایی از برنامه به مروز زندگی و شخصیت امام جعفر صادق(ع)، پیرامون فضائل و مناقب این امام همام و... در گفت و گو با کارشناسان مذهبی اختصاص خواهد یافت.

رادیو سلامت؛ پیشوای صادق

همزمان با شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)، ویژه برنامه «پیشوای صادق»، شنبه ۱۵ اردیبهشت، از شبکه رادیویی سلامت پخش می‌شود. این برنامه به منظور معرفی ابعاد شخصیتی و علمی و اخلاقی امام صادق (ع) تهیه و تولید می شود. در این برنامه رادیویی، «حسین زمانیان»، استاد دانشگاه امام صادق (ع) حضور دارند و موضوع برنامه «در زندگی تان چقدر از سیره الگوهای دینی تاثیر می گیرید؟» است.

«پیشوای صادق» از بخش های مختلفی از قبیل در محضر امام (در این بخش به معرفی «جابربن حیان» یکی از معروف ترین شاگردان امام صادق (ع) پرداخته خواهد شد)؛ علم صادق (آشنایی با دانشگاه امام صادق ع)، کتاب نور (معرفی کتاب: پیشوای صادق)، انفاق بی منت (گفتگو با خیرین حوزه سلامت)، سیره صادق (آشنایی با سیره اخلاقی و علمی امام صادق ع)، زیارت از راه دور (واگویه ای با بقیع)، وعده صادق (عملیات سپاه در اسرائیل)، راوی صادق(ترسیم پیشرفتهای کشور در اثار هنرمندان) تشکیل شده است.

ویژه برنامه «پیشوای صادق»، به تهیه کنندگی سارا شریفی و گویندگی لیلا رحیمیانی ثابت از ساعت ۱۰ پخش می شود.

رادیو اقتصاد؛ تبیین سیره اقتصادی

گروه اقتصاد و جامعه رادیو اقتصاد، شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، دو برنامه صبحگاهی و عصرگاهی خود را به تبیین سیره اقتصادی رئیس مذهب جعفری و ارزش گذاری اصول و قواعد مکتب اقتصاد اسلامی، اختصاص داده است. برنامه «روزیِ نو» با تاکید بر اولویت اخلاق و فضیلت در اقتصاد اسلامی، به موضوع صداقت و راستگویی در کسب و کار و تاثیرات آن در رزق و روزی با استناد به احادیث نقل شده از امام صادق(ع) می پردازد. این برنامه ساعت ۶:۳۰ دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود. پویایی اقتصادی در پرتو تدبیر معیشت، موضوع برنامه عصرگاهی «گذر بازار» است که از ساعت ۱۶ روی آنتن رادیو اقتصاد می رود. این برنامه براساس شرح و تفسیر چند روایت و حدیث از امام ششم شیعیان، اهمیت مدیریت کارآمد و شایسته را بررسی می کند. آثار سوء افراط و تفریط در امور معیشت خانواده‌ها و آسیب‌های اخلاقی فردی و اجتماعی ناشی از عدم آگاهی از فرهنگ تدبیر معیشتی از دیگر محورهای گفتگو در این برنامه است.

رادیو ورزش؛ سوگ آسمان ها

سوگ آسمان‌ها ویژه برنامه رادیو ورزش برای شهادت امام صادق(ع) است. این برنامه به زندگینامه امام صادق (ع) و  اخلاق و منش ایشان و تاثی ورزشکاران از منش و کردار امام خواهد پرداخت.

سوگ آسمان‌ها همراه با کارشناسی مذهبی و مداحی در روز شهادت امام صادق(ع) از ساعت ۱۰:۰۰ روی آنتن رادیو ورزش می‌رود. این برنامه به تهیه کنندگی صدف سبحانی و گویندگی حسین پیر حیاتی و اختر زورقچیان و گزارشگری معصومه کیانی روز شنبه ۱۵ اردیبهشت پخش خواهد شد.

رادیو نمایش؛ تکیه و روشنا

همزمان با فرا رسیدن شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) دو برنامه "تکیه" و " روشنا" از شبکه رادیویی نمایش پخش می شوند. این برنامه ها به تهیه کنندگی محسن جواهری، نویسندگی سهیلا خدادادی، گویندگی سعید سلطانی، نرجس فروغی و گزارشگری آتنا سادات محمدپناه روزهای ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ساعت ۱۹:۳۰ و ۷:۳۰ از رادیو نمایش پخش خواهد شد.

رادیو قرآن؛ بازخوانی آخرین وصیت امام صادق (ع) 

شبکه رادیویی قرآن به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت جانگداز حضرت امام محمدصادق (ع) ویژه برنامه‌هایی را با این مناسبت برای مخاطبان تدارک دیده است. برنامه اشراق جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه ساعت ۲۱ در شب شهادت آن امام همام با موضوع بیان فضائل و سیره عملی حضرت با تلاوت آیات ۵۱ سوره قلم ، آیه ۶۳ سوره انفال و آیه ۲۶ سوره فتح روی آنتن خواهد رفت. شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۹صبح که سالروز شهادت است، ویژه برنامه طعم آفتاب با پخش بخش های مختلف مرثیه خوانی، سخنرانی های کوتاه در خصوص ویژگی های شخصیتی امام صادق (ع) و همچنین پرداخت به آخرین وصیت ایشان همراه مخاطبان خواهد بود.

دیگر برنامه های زنده این شبکه از جمله برنامه اذانگاهی گلدسته، جشنواره صد، برنا و بوستان تلاوت نیز در سوگ امام آیتم هایی را به این مناسبت پخش خواهند کرد.

رادیو صبا؛ از نوآهنگ تا سرگذشت

شبکه رادیویی صبا جمعه ۱۴ اردیبهشت در شب شهادت امام صادق (ع) با ویژه برنامه«نواهنگ» با مخاطبان همراه و همدل می شود. «نواهنگ» با پخش ترانه های درخواستی مناسب این شب و پرداختن به موسیقی در فضایی آرام و صمیمی با مخاطبان هم نوا می شود. روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ویژه برنامه «سرگذشت» ساعت ۸:۱۵ راهی آنتن می شود. این برنامه به مناسبت شهادت امام صادق (ع) در جستجوی پاسخ این سوال راهی آنتن می شود که «آیا جابربن حیان، پدر علم شیمی، کیمیاگری را از امام صادق آموخت؟». «شهر بهشت» ساعت ۱۷ تقدیم مخاطبان می شود. این ویژه برنامه به مناسبت شهادت امام صادق (ع) با موضوع شهادت و مکتب تشیع در دین اسلام تقدیم شنوندگان می‌کند. ویژه برنامه «هر طرف صدای تو» با شعار هر طرف روایتی از تو در سوگ شهادت امام صادق (ع) است. این ویژه برنامه ساعت ۱۰ به صورت زنده تقدیم مخاطبان می شود.

«ساده و صمیمی» ساعت ۱۸ با پخش دلگویه های مردمی با امام خود راهی آنتن می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصاویری از مراسم بدرقه زنده یاد مسعود اسکویی
  • تشییع زنده‌یاد مسعود اسکویی گوینده و مجری ورزشی رسانه ملی
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۱۶‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز شنبه ۱۵ ‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • واکنش شبانه به ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون
  • برنامه‌های رادیو ویژه شهادت امام صادق (ع) اعلام شد
  • ببینید | انتقاد پیمان یوسفی از روند برکناری علی خطیر و خوشحالی مربی استقلال از این خبر روی آنتن زنده تلویزیون!
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۱۴‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز پنجشنبه ۱۳‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات